tel :0723062660,0740039596
logo

line big

line big


FACEBOOK

 

blogger

 

twitter

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Servicii Organic Design

Servicii de design ambiental

1.Consultantă : Primul pas constă in oferirea de servicii de consultantă, o primă intalnire in care să aflam dorintele dumneavoastră si să vă prezentăm cu ce servicii putem veni in intampinarea dumneavoastră. 
2.Analiză : Purtam un dialog despre functionalitatea spaţiului, viziunea dumneavoastră si bugetul pe care il puteţi aloca si va prezentăm in linii generale posibilitaţile de amenajare.
3.Concept : Realizăm masurători detaliate ale spaţiului, intocmim releveul pentru a delimita spaţiile si dimensiunea obiectelor ce vor mobila spaţiul. Realizăm schiţele preliminare, facem fotografii, colaje si variante grafice 3D, ca sa vă usurăm alegerea solutiei optime.
4.Proiectare : Alegem impreună varianta ideală de amenajare. Stabilim si ultimele detalii: combinatiile de culoare, textură materialelor, finisajele, obiectele decorative. Stabilim modalitaţile de realizare.
5.Consiliere : Putem asigura supervizarea lucrărilor de pe santier, vă putem ajuta la consultarea mostrelor si a cataloagelor pentru alegerea materialelor si a obiectelor de decor. Vă putem pune si noi la dispoziţia dumneavoastră cataloage si materiale informative.

Servicii de design grafic

1. logo-uri - serviciu destinat celor care incep o nouă afacere sau celor care vor o schimbare in imaginea lor;
2. carţi de vizită - imaginea personală sau a firmei pe care o conduceţi;
3. flyere si pliante - grafică si pregătirea pentru tipar;
4. identitatea vizuală - logo, carţi de vizită, foi cu antet, mapă de prezentare, plicuri, blocnotes;
5. identitatea grafică completă - identitate vizuală;
6. manual de identitate - suportul identitaţii vizuale;
7. cataloage - grafică si pregatirea pentru tipar;
8. mape de prezentare - grafică si pregatirea pentru tipar;
9. afise si bannere - grafică si pregatirea pentru tipar;
10. reviste - realizare design in format electronic si pregatirea pentru tipar;
11. coperţi pentru CD/DVD-uri - pentru companii sau persoane fizice;
12. redesign - daca doriţi sa schimbaţi design-ul dumneavoastră;
13. package design - vă oferim creaţie grafică pentru ambalaje;
14. pregatire pentru tipar.

Servicii de web design

1.Proiectare : Organic Design vă oferă consultantă in realizarea unui site web, un instrument eficient de promovare a imaginii, produselor sau serviciilor dumneavoastră pe piată.Proiectarea include design-ul conceptului de ansamblu pe baza obiectivelor propuse, apoi structuram informaţia, pe care doriti sa o prezentaţi pe site si stabilim impreună forma ideală a site-ului (website-uri statice, website-uri cu baze de date, magazine virtuale). Realizăm interfata grafică web.
2.Implementare : Punem in funcţiune site-ul si optimizăm site-ului pentru motoarele de cautare.
3.Intreţinere : Organic Design va ofera un pachet complet de servicii de intreţinere atat pentru site-urile web realizate de noi cat si pentru site-uri deja existente.
4.Actualizarea periodică sau la cerere : La cererea dumneavoastră adaugam continut nou sau modificam structura website-ului, redesignăm interfata grafică, procesăm imagini, realizăm animaţii.

Servicii multimedia

Organic design va  oferă servicii complete de:

1. Filmări si prelucrări audio-video : Servicii creative si profesionale de productie si post-productie audio si video: filme de prezentare pentru  companii si instituţii, documentare, animatii, filme turistice, filmări si inregistrări, editare, dublare voce si produse educationale si de divertisment.
2. Foto : Prelucrare fotorealistică, fotografii artistice fotojurnalistice, album digital slideshow, colaje foto, fotocarte, albume speciale, galerie foto online.

 

©2009OrganicDesign
®Allrightsreserved